Azrecruitment

10 Vacatures
Strategisch Communicatieadviseur

Branche : Overheid
Regio : Friesland

Vanuit jouw expertise als communicatieadviseur bouw je mee aan een schone en veilige leefomgeving in Fryslân. Je adviseert en ondersteunt management en medewerkers bij uiteenlopende communicatievraagstukken. Bijvoorbeeld rond de Omgevingswet of onze employer branding strategie. In deze afwisselende functie draag je bij aan een duidelijk beeld van de organisatie. Dat doe je door de communicatiestrategie van de organisatie op het gebied van interne en externe communicatie verder te ontwikkelen. En door het verhaal van de organisatie uit te dragen via persberichten, nieuwsbrieven en onze online kanalen. Daarbij werk je samen in het cluster communicatie met onze communicatiemedewerker. Je onderhoudt relaties met de communicatieadviseurs van de organisatie-partners en andere omgevingsdiensten en zorgt voor een goede afstemming van de communicatie. Tot slot ben je het eerste aanspreekpunt voor de pers en regel je de woordvoering. Waar ga je werken? Wij behandelen vergunningaanvragen en houden toezicht op het milieu en de natuur. Daarnaast geven we advies over specialistische onderwerpen zoals geur, bodem, energie en veiligheid. Dat doen we voor de inwoners en bedrijven van Fryslân. In opdracht van de 18 Friese gemeenten, de provincie en het Wetterskip. Vanuit ons kantoor werken 185 enthousiaste en klantgerichte professionals. Wij zijn meestal vriendelijk, soms streng, maar altijd rechtvaardig. En wij delen een gezamenlijke passie: een schoon, veilig en duurzaam Fryslân. Voor nu en voor later. Werken bij ons betekent samenwerken met leuke en enthousiaste collega’s. Je staat er nooit alleen voor, want jouw collega’s helpen je graag.

Loodgieter

Branche : Bouw
Regio : Friesland

We zijn op zoek naar een enthousiaste en vriendelijke loodgieter om ons team te versterken. Als loodgieter zul je verantwoordelijk zijn voor het installeren, onderhouden en repareren van sanitair en verwarmingssystemen. Je zult ook helpen bij het oplossen van lekkages en verstoppingen en het uitvoeren van algemene onderhoudswerkzaamheden. We zijn op zoek naar iemand die gemotiveerd is, een positieve houding heeft en goed kan samenwerken met collega's. Als je een passie hebt voor loodgieterswerk en klanttevredenheid hoog in het vaandel hebt staan, dan is dit de perfecte baan voor jou! Solliciteer vandaag nog en word lid van ons team van deskundige loodgieters.

Monteur Zonnepanelen

Branche : Installatietechniek
Regio : Friesland

We zijn op zoek naar een enthousiaste Monteur Zonnepanelen! Ben jij klaar om je steentje bij te dragen aan duurzame energie en de wereld een stukje groener te maken? Als Monteur Zonnepanelen ben je verantwoordelijk voor het installeren en onderhouden van zonnepanelen op verschillende locaties. Je werkt nauw samen met een team van professionals om ervoor te zorgen dat de zonnepanelen optimaal functioneren en bijdragen aan een duurzame toekomst. Als Monteur Zonnepanelen heb je een passie voor techniek en duurzaamheid. Je bent gedreven en hebt oog voor detail. Je zorgt ervoor dat de zonnepanelen veilig en efficiënt worden geïnstalleerd en onderhouden. Daarnaast ben je klantgericht en zorg je ervoor dat de klant tevreden is met het eindresultaat. Je bent flexibel en vindt het geen probleem om op verschillende locaties te werken. Bij ons krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen en te specialiseren in de wereld van zonne-energie. We bieden een uitdagende en afwisselende baan waarin je je technische vaardigheden kunt toepassen en jezelf kunt ontplooien. Daarnaast bieden we goede arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer. Heb jij ervaring als Monteur Zonnepanelen of ben je bereid om het vak te leren? Ben je enthousiast, gemotiveerd en wil je graag bijdragen aan een duurzamere wereld? Dan zijn we op zoek naar jou! Solliciteer nu en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons team van enthousiaste Monteurs Zonnepanelen.

Calculator Installatietechniek

Branche : Installatietechniek
Regio : Friesland

Ben jij een enthousiaste professional op zoek naar een uitdagende carrière in de installatietechniek? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Wij zijn op zoek naar een Calculator Installatietechniek om ons dynamische team te versterken. Als Calculator Installatietechniek speel je een cruciale rol in het succes van ons bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor het berekenen en opstellen van nauwkeurige offertes voor de installatie van diverse technische systemen. In deze functie werk je nauw samen met projectmanagers, engineers en andere professionals om ervoor te zorgen dat onze klanten de best mogelijke oplossingen krijgen. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van technische specificaties, het maken van kostenramingen en het beoordelen van de haalbaarheid van projecten. Met jouw sterke analytische vaardigheden en technisch inzicht zorg je ervoor dat onze offertes voldoen aan de wensen en eisen van onze klanten. Als Calculator Installatietechniek is het belangrijk dat je accuraat en detailgericht bent. Je hebt oog voor de kleinste details en zorgt ervoor dat alle berekeningen en offertes foutloos zijn. Je bent een echte teamspeler en werkt goed onder druk. Je bent altijd op zoek naar manieren om processen te verbeteren en efficiënter te maken. Daarnaast ben je communicatief sterk en kun je goed samenwerken met verschillende stakeholders, zowel intern als extern. Wij bieden een uitdagende en dynamische werkomgeving waarin je de kans krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Je werkt samen met een gemotiveerd team van professionals die streven naar het leveren van de hoogste kwaliteit. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Heb jij een passie voor installatietechniek en ben je gedreven om het beste resultaat te leveren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer nu als Calculator Installatietechniek en maak deel uit van ons enthousiaste team. Samen zorgen we voor innovatieve en duurzame oplossingen op het gebied van installatietechniek.

Onderhoudsmonteur

Branche : Metaal
Regio : Friesland

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van stoominstallaties. Je collega’s van de afdeling Ketelonderhoud & Appendagerevisie zijn verantwoordelijk voor het onderhoud van alle (stoom)installaties en bijbehorende onderdelen in het ketelhuis. Je begint in de werkplaats met het demonteren van stoomgerelateerde onderdelen. Een volgende stap is het aanbrengen van wijzigen aan deze onderdelen. Hierbij houd je je bezig met o.a. leppen, stralen en spuiten. Ondertussen kan je hulp nodig zijn bij het afstellen van een stoomgerelateerde installatie. De werkzaamheden zijn hoofdzakelijk mechanisch van aard, maar kunnen ook van motorische en/of elektrische aard zijn. Naarmate je meer kennis en ervaring op doet zul je breder worden ingezet en kom je ook in actie op locatie bij de klant. Denk hierbij o.a. aan ketelhuizen van grote ziekenhuizen en bekende voedingsfabrikanten. Het betreft een afwisselende functie waarbij jij binnen afzienbare periode de nodige verantwoordelijkheid zal krijgen. Je komt in een team te werken met een gezonde mix tussen jonge en ervaren medewerkers. Binnen onze opdrachtgever tel jij mee als ieder ander en investeren we graag in jouw loopbaan.

Laden
Neem contact met ons op

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op